Siv---Fysioterapeut.jpg

Siv Rye Neraker

Fysioterapeut

Siv Rye Neraker – Fysioterapeut

Siv Rye Neraker har bachelor i fysioterapi fra høgskolen i Oslo. Hun har drevet Hagan fysioterapi siden 2010 og flytter nå inn i nye lokaler i Hagan Helseklinikk.

Siv tar imot alle typer pasienter og har lang og bred erfaring med muskelskjelettplager generelt og idrettsskader. Behandlingen består av i hovedsak av idrettsmassasje og tilpassede øvelser.

Siv har nylig tatt etterutdanning i ridefysioterapi.

Ta kontakt for timebestilling på:

 

Burghard Wellmann

Aut. fotterapeut

Burghard har en mangesidig yrkesbakgrunn.

Siden august 2014 er han autorisert fotterapeut og medlem av fotterapeutforbundet. I februar 2018 har han fullført fordypning i Biomekanisk terapi.

Ta kontakt for timebestilling på:

 

 

 

 

FullSizeRender(1).jpg

Kristine,-Fysioterapeut.jpg

Kristine Strandhaug

Fysioterapeut

Kristine Strandhaug har bachelor i fysioterapi, studieretning Mensendieck, fra Høgskolen i Oslo og Akershus. 

Hun har erfaring fra både sykehus og kommunehelsetjenesten, og har siden september 2016 jobbet på Hagan Fysioterapi. Hun har flere års erfaring som gruppeinstruktør. 

Kristine tilbyr undersøkelser og behandling av ulike muskel- og skjelettplager. Behandlingen er basert på en aktiv tilnærming hvor tilrettelagt trening, kombinert med behandlingsteknikker som idrettsmassasje og triggerpunktsbehandling, er blant hovedelementene. Hun benytter også trykkbølgebehandling og Kinesio taping. Kristine ønsker at pasienten skal komme raskt tilbake til en velfungerende hverdag, og har derfor fokus på pasientens egeninnsats i behandlingen.

Ta kontakt for spørsmål eller timebestilling på:

 

Martha Fodstad

Kiropraktor

Martha Fodstad har drevet sin egen kiropraktorklinikk i Nittedal siden 1993. Hun startet høsten 2015 nytt klinikkfelleskap på Hagan.

Martha studerte kiropraktikk på Palmer College of chiropractic i Iowa, USA. Dette er den første skolen innen Kiropraktikk, grunnlagt i 1885- og i mange år sentrum for Kiropraktikk. Før dette gikk tok hun pre.med.-fag på Blindern i 2,5 år.

Martha konkurrerte langrenn som ung. Dette stimulerte interessen for helse, fysisk aktivitet og idrett. Martha har med dette 23 års erfaring i faget. Hun jobber mye med barn og ungdom, hodepine og ellers alt innen muskel, nerve og skjelettrelaterte problemer.

Martha har tatt årlige kurs innen faget og bruker IMS og kinesiotaping. Martha har stor nytte og glede av samarbeid med øvrige kolleger på klinikken samt spesialister/samarbeidspartnere innen faget.

Ta kontakt for timebestilling på:

 

Martha---Kiropraktor.jpg

Tor-Gustavsen-(1).jpg

Tor Gustavsen

Massasjeterapeut

Tor Gustavsen er Massasjeterapeut og Lymfemassør utdannet ved Axelsons Body Work School i Oslo. 

Han har erfaring med idrettsmassasje og både kronisk og akutte muskelskjelettplager som korsrygg og hofteplager, nakkesmerter og spenningshodepine. Noen av behandlingsmetodene han bruker er idrettsmassasje, bindevevsmassasje, klassisk-massasje, triggerpunktbehandling, positional-release, PNF-tøy, teiping, lymfemassasje og kopping. 

Ta kontakt for timebestilling eller spørsmål på:
 
 

Hilda Linnéa Stenberg

Kiropraktor

IMG_1384.1.jpg

Telefonnummer:

+47 95 11 30 94

Åpningstider:

Man - Fre: 7.00 - 18:00